2009. október 20.

Népliget

Vasárnap a délutáni alvás után valahová menni kell! De hová? Ami engem illet még mindig az ősz színeit keresem. Szóval a család is. Demokrácia van nálunk, vagy mi... :-)

Mivel már korán sötétedik, így nem lehetett túl messzi uticélt kitűzni. Szóval a városon belüli helyet kellett keresnem. De nem a Városligetet, mert ott voltunk nem régen és csak hisztibe fulladt az egész a tó miatt. A Margitszigetre bajos a kijutás, a közlekedés miatt. Szal' Népliget.

Persze sokmindent lehet hallani a Ligetről. De gondoltam nem egy családot keresnek és találnak meg...

Liget. A Planetárium mögött parkoltunk. Csak 1 órát sétáltunk - mentünk egy szép kis kört. Az ősz még mindig nem mutatja színeit, de volt más érdekesség.

Mókusok.
A fák aljában, a faágakon. Ott szaladgáltak, terméseket szedegettek és ettek. Csengét teljesen elvarázsolta. És engem is. :-) Csongor szokásához híven végigaludta az eseményeket. :-)) Apácska volt a bébiszitter - Csenge felelős: cipelte, hintáztatta, kergette a csemetét.

Egy pár levelet találtam, ami már őszi színekre váltott. Azok préselődnek - szép magyarsággal. Remélem, hogy még gyüjtünk hozzá és csinálunk valami érdekeset velük!

Kellemes nap volt. Hűvös, de nem fújt a szél. ÉS jól szórakoztunk.

0 megjegyzés: